Låt inredningen löpa som en röd tråd

Kontorsinredningar speglar företaget och deras värderingar. En inredare är expert på att föra samman alla små detaljer och skapa en helhetskänsla för kontoret som speglar företaget.

Tänk dig in i situationen att det är första gången en ny kund kommer till ert kontor. Kan du med ”nya ögon” se att inredningen på kontoret ger den känslan som ni hoppas kunden skall få vid sitt första besök hos er? Många gånger läggs det ner tid och pengar på att ge företagens hemsidor rätt känsla. Allt skall harmonisera från typsnitt till färgkoder för att kunderna skall veta vilken hemsida de är på. Att göra likadant med kontorsmiljön är lika viktigt. Det sätter även en prägel på miljön för de som arbetar där. Det skapar också en känsla av lojalitet och gemenskap mellan kollegorna.

Anlita en inredningsbyrå för arbetet

När man bara köper in möbler för att ett behov uppstår blir det väldigt spretigt för ögonen att titta på. Att skapa en harmonisk röd tråd är bra för koncentrationen så att kollegorna kan göra sitt bästa jobb. På inredningsbyrån Inventia har man en mångårig erfarenhet av kontorsinredning. En inredningsbyrå kan också hjälpa till inför en ombyggnation för att redan där skapa en helhet. Med kundens önskemål i centrum sätter inredaren ihop en moodboard för att visa hur man planerar inredningen. Då kan kunden lättare se och förstå hur inredaren tänker i allt från färg och form till materialval och möbler. Varje kontorsinredning blir unik och framtagen för just det aktuella företaget man jobbar med.