Om oss

Vi brinner för allt som har med inredning, mode och design att göra. Vi som driver sidan har lång vana av arbete med heminredning – som homestylister – och som designers inom modebranschen. Det gör att vi kan plocka fram kunskap ur våra bakfickor som gör dina val mer stilsäkra.

Framtidens mode och framtidens design vilar i gårdagens. Det är viktigt att veta att allting är cirkulärt och återkommande. Det är därför som vi aldrig riktigt släpper backspegeln då vi siar om framtiden. Med små justeringar så blir det som var modernt förr återigen hett i framtiden. Vi jobbar hela tiden framåt, men med en blick bakåt också. Detta utan att tappa fotfästet i nuet.

Drömmer du om att göra om hemma? Vi ska skapa en sida full av inspiration och full av tips och idéer. Det kan handla om badrum, det kan handla om spännande tapeter och färger, det kan handla om golv och det kan handla om att måla om köksluckorna i köket. Vi vill inte välja att visa de dyraste alternativen. Vi vet att många kämpar ekonomiskt och vi anser att det redan finns tillräckligt många sidor som lyfter det exklusiva. Istället vill vi hitta bra saker och fina detaljer som inte kostar så extremt mycket. Det går att göra väldigt snyggt – även med en tunnare plånbok.

Professionell hjälp? Vi ska blanda tips om hur du kan lösa problem på egen hand. Samtidigt så vill vi även slå ett slag för hantverkare som kan hjälpa dig att få till den där finishen som få lekmän klarar av. Det handlar om en balans mellan vad du kan göra och vad någon annan kan göra bättre. I de fall vi skriver om hantverkare så blir det alltid med en tanke på plånboken. Faktum är att man i många fall kan tjäna på att anlita proffs. Detta sett till att det är väldigt dyrt att göra fel.

Vi vill hjälpa dig att ta steget mot dina drömmars hem, mot det utseende du drömmer om och vägen fram till de där möblerna som verkligen säger någonting om dig och din personlighet. Hur inreder du och hur kan du, genom din inredning, berätta om vem du är? Vi ger dig svaren. Välkommen!