Kontorsmöbler en effekt av succé i Stockholm

Vissa företagare köper nytt med detsamma, men Kristin, som startat sin redovisningsbyrå i Stockholm, var lite försiktigare och köpte kontorsmöbler senare.

Kristin älskade sitt jobb. Allt sedan hon startat det egna företaget var varje dag fylld av glädje. Hon hade kontoret hemma i ett rum omgjort till kontor. Ekonomisk som hon var hade hon köpt kontorsmöblerna på second hand. De var kanske inte helt ultimata men hon hade gjort allt hon kunde för att få det ergonomiskt.

Hon arbetade lite extra i butik då hon inte hade tillräckligt med jobb. Så en morgon när hon satte sig på kontoret och öppnade mailen slutade hon att andas. Hon blundade, tog några andetag och tittade igen. Där framför henne fanns ett mail med en förfrågan från ett större företag. Tackade hon ja skulle det finnas pengar att investera i kontorsmöbler.

Ny lokal nya kontorsmöbler

Efter att ha läst mailen flera gånger hade det äntligen sjunkit in. Det mellanstora företaget hade just nu en kontorist men skulle inom några månader gå i pension. Hon svalde och hjärnan jobbade för högtryck. På den tiden skulle hon behöva skaffa sig kontor vilket innebar att hon skulle leta kontorsmöbler i Stockholm.

Dagen efter att hon skrivit kontrakt med företaget kom ytterligare en förfrågan. Nu fick det bära eller brista, hon skulle skaffa ett kontor, nya kontorsmöbler och provanställa en person. Strax hittade hon ett företag som sålde ergonomiska kontorsmöbler och beställde två uppsättningar arbetsstationer och massor av annat hon behövde.